Garden Lake sporthorgásztó
Település: Gyál
Régió: Pest megye
Kapcsolattartó:
Telefon: +36/20-404-6750
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://gardenlake.hu/
Vízterület nagysága: 3.5 ha
Adatlap frissítve: 2017-08-16 15:41:07
Forrás:
Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó: Sportjegy
Csónak használati lehetőség:
Behordás engedélyezett: Nincs megadva
Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett:
Parkolási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett:
A bojlisállások különálló horgászhelyek: Nincs megadva
Bojlis horgászállások száma: Nincs megadva
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
Zuhanyozási lehetőség Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok): 47.397321
GPS keleti hosszúság /lng (fok): 19.228242

Általános ismertető
Egy "új" tó a város szélén amely a sporthorgászat és a hagyományos horgászat kedvelőinek nyújt feledhetetlen élményt. A 3,5 hektáros vízfelület és nyugodt környezete tökéletes kikapcsolódást kínál.

Célunk a hazai sporthorgászat népszerűsítése. Az őshonos magyar halfajták (Compó,Aranykárász) újratelepítésével még vonzóbbá és izgalmasabbá tenni ezt a gyönyörű sportot. Hazánkban rendkívül kevés az olyan vízfelület, ahol nyugodt körülmények között hódolhatunk szenvedélyünknek, erre kínál egyedülálló lehetőséget a GardenLake sporthorgásztó. A 3,5 hektáros tavon mindösszesen 30 horgászhely került kialakításra, így a horgászhelyek közötti távolság igazán nyugodt horgászatot biztosít.
Horgászat Árak
Általános horgászrend
Szükséges az adott évre kiállított érvényes horgászengedély! A felnőtt horgász két bottal, botonként egy-egy kizárólag szakáll nélküli horoggal horgászhat. Az ifjúsági horgász egy bottal és ugyancsak egy szakáll nélküli horoggal horgászhat. A szakáll nélküli horgok mérete 6-osnál nagyobb nem lehet. A szakáll nélküli horgokkal nem rendelkező horgászok a helyszínen megvásárolhatják azokat. A kifogott halakkal minden esetben kíméletesen kell bánni. Az éjszakai horgászat egész évben engedélyezett. Merítő és a pontymatrac használata kötelező! Aki halat szeretne elvinni azt a horgászat megkezdése előtt köteles jelezni a halőrnél. Jelenleg Pontyot csak és kizárólag 1,5-3kg közötti méretig lehet megvásárolni az ennél kisebb vagy nagyobb halakat vissza kell engedni azonnal. Ha szeretné a halakat szákban tartani egy fotózás kedvéért legyen kedves előre jelezni. Az Amur és az Ezüstkárász méretkorlát nélkül megvásárolható.
Környék leírása
A vízparton sátorozás, tűzrakás, bográcsozás engedélyezett és díjmentes. A horgászhelyek gyalogosan könnyen megközelíthetőek. A mozgáskorlátozott vendégeink személyautóval is megközelíthetik a horgászhelyeket(bővebb info+36-20-404-67-50) A gépjárművek számára őrzött parkoló biztosított.
Megközelíthetőség
Cím: Gyál Ady Endre utca ? Határ út sarok
Térkép
Cím
Helyszín: Gyál (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve
Videók